«Ν’ αντιγράψεις ένα συγγραφέα είναι κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας, ν’ αντιγράψεις πολλούς είναι έρευνα.»

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Πως να κάνετε ένα παλιό cd ή dvd να ξαναπαίξει χωρίς να κολλάει...






Πόσες φορές θέλατε να δείτε μια ταινία και τελικά δεν την είδατε γιατί κολλούσε το dvd λόγω γρατζουνιών; Πόσα από τα παλιά σας cd μουσικής δεν παίζουν και "πηδάνε" τα τραγούδια επειδή δεν τα προσέχατε;Εμείς σας έχουμε την λύση η οποία θα σας βοηθήσει !

Τα υλικά που χρειαζόμαστε είναι: Μια οδοντόκρεμα ,ένα λεπτό πανάκι και νερό!Παίρνουμε λοιπόν το cd ή το dvd και βάζουμε πάνω οδοντόκρεμα .Την απλώνουμε με κυκλικές κινήσεις στην επιφάνεια του cd και το αφήνουμε για 2-3 λεπτά.Μετά καθαρίζουμε με νερό την οδοντόκρεμα από το cd και με ένα λεπτό πανάκι το σκουπίζουμε για να μην μείνει ίχνος νερού και οδοντόκρεμας πάνω του!
Αν υπάρχουν βαθιές γρατζουνιές στο cd ξαναβάζουμε οδοντόκρεμα την απλώνουμε και το βάζουμε σε ένα ταπεράκι.Βάζουμε μέσα coca cola και μαγειρική σόδα κλείνουμε το τάπερ και τα ανακατεύουμε καλά ! Το αφήνουμε μέσα γύρω στα 10 λεπτά,το βγάζουμε,το καθαρίζουμε καλά και το στεγνώνουμε.
Σε περίπτωση που συνεχίζει να μην παίζει μπορούμε να κατεβάσουμε από το internet ένα πρόγραμμα αποκατάστασης αρχείων όπως π.χ http://www.recoverdisc.com/

Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!!!!Το DVD δουλεύει και πάλι και ακόμη καλύτερα έχει και μυρωδιά μέντας!!!!!
Το θέμα της οδοντόκρεμας είναι ότι καλύπτει τις γρατζουνιές(δίχως όμως να τις αφαιρεί) και βοηθάει το DVD player να συνεχίζει να διαβάζει το DVD.
Το ZooM BloG δημοσιεύει ένα οδηγό για να κάνετε ένα παλιό σας cd ή dvd να παίξει χωρίς διακοπές
όπως ήταν σαν καινούργιο.
Δοκιμάστε το και δεν θα απογοητευτείτε!!!
Πηγή: http://www.zoomblog.org/2013/03/cd-dvd.html#ixzz3JWPGud43
You might also like:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου